Onafhankelijk advies

Betrouwbaar onderzoek

Wetenschappelijke kennis

Wilt u advies van een professioneel adviseur, over kwesties rondom mobiliteit, verkeer en vervoer? De medewerkers van adviesbureau MuConsult uit Amersfoort staan voor u klaar. Met behulp van onder andere modelanalyses en floating car data bekijken we hoe we het mobiliteitssysteem slimmer, duurzamer, veiliger en inclusiever kunnen maken. Daarbij zetten we de reiziger altijd met stip op één.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij zijn ervaren adviseurs voor kwesties binnen mobiliteit, verkeer en vervoer

In talloze projecten hebben wij laten zien dat we de ideale partner zijn voor het beantwoorden van belangrijke mobiliteitsvraagstukken. Wij zijn ervaren adviseurs op het gebied van mobiliteit, verkeer en vervoer. Ons ervaren team werkt dagelijks aan vraagstukken rondom mobiliteit en dankzij onze kennis en ervaring leveren we toepasbare bereikbaarheidsoplossingen. Eén van de werkzaamheden waarmee wij ons bijvoorbeeld mee bezighouden is het verbeteren van knooppunten voor het openbaar vervoer. We inventariseren de kwaliteit van knooppunten en bepalen of er fysiek iets moet worden aangepast om de mobiliteit te verbeteren in een stad. Ook houden wij ons bezig met het verbeteren van de sociale veiligheid in het openbaar vervoer. Daarnaast denken we mee over aanbestedingen in het openbaar vervoer.

Benader ons voor ondersteuning in uw project

Heeft u een project waarbij wij u als adviseur voor kwesties binnen mobiliteit, verkeer en vervoer, van dienst kunnen zijn en mee kunnen denken? Neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (033) 465 50 54 of door een e-mail te sturen naar info@muconsult.nl. Tijdens een vrijblijvend gesprek bekijken we samen of uw wensen en ideeën bij onze missie en visie passen.

Mobiliteitstransitie in Trends 2023, MuConsult bereikbaarheid, Vervolgonderzoek Betalen naar Gebruik

Vragen? Wij komen graag met u in contact!