Onafhankelijk advies

Betrouwbaar onderzoek

Wetenschappelijke kennis

Als onafhankelijk adviesbureau helpt MuConsult uit Amersfoort decentrale overheden bij  doen aanbestedingen in het openbaar vervoer. Hierbij houden wij rekening met de Europese aanbestedingsregels die hierop van toepassing zijn en de verplichtingen die bij het aanbesteden komen kijken.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Advies van een onafhankelijk adviseur bij een aanbesteding in het openbaar vervoer

Er gelden diverse verplichtingen waar men op moet letten bij een aanbesteding binnen het openbaar vervoer. Naast concessies in provincies, gelden ook in sommige steden concessies, waarbij het alleenrecht bestaat voor bepaalde bedrijven om openbaar vervoer te verrichten. Wij kijken met een brede blik naar de mogelijkheden en helpen overheden bij het doorlopen van alle fasen van een aanbesteding. Hierbij houden we rekening met de mogelijkheden van doelgroepenvervoer.

Benader ons voor onafhankelijk advies

Heeft u een kwestie over een aanbesteding binnen het openbaar vervoer en wilt u daarbij hulp van een onafhankelijk adviseur over openbaar vervoer? Neem dan contact met ons op. Ons team heeft ervaring in diverse werkvelden en kan u altijd van advies voorzien. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@muconsult.nl of door te bellen naar (033) 465 50 54.

Mobiliteitstransitie in Trends 2023, MuConsult bereikbaarheid, Vervolgonderzoek Betalen naar Gebruik

Vragen? Wij komen graag met u in contact!