Contact

MuConsult B.V.
Utrechtseweg 24,
3811 NB Amersfoort
T: (033) 465 50 54

Email: info@muconsult.nl

Werkwijze

MuConsult wordt steeds vaker gevraagd om complexe politiek-bestuurlijke processen in goede banen te leiden. Wij hebben specifieke expertise als het gaat om het managen van veranderingsprocessen rond Verkeer en Vervoer en ruimtelijke ordening. Wij geloven dat goed proces- en omgevingsmanagement start met een goede kennis van de inhoud en het beleidsveld.

Omdat wij als geen ander over deze kennis beschikken is MuConsult in staat processen effectief te managen waarbij mogelijke knelpunten al in een vroeg stadium worden gesignaleerd. Dat maakt dat wij samen met onze opdrachtgevers in staat zijn om adequaat te kunnen (bij)sturen en te anticiperen op toekomstige veranderingen.

Naast begeleiding tijdens het proces worden we ook vaak gevraagd om als onafhankelijke partij processen van uitgevoerde projecten te evalueren. Hierbij is onze insteek altijd opbouwend: het gaat erom welke lessen voor de toekomst bruikbaar zijn en onze rapporten kenmerken zich op dit punt door concrete aanbevelingen.

 

Wij leveren een bijdrage aan onder andere:

  • Procesbegeleiding
    Vanuit onze inhoudelijke kennis begeleiden wij MIRT projecten, ondersteunen wij overheden bij aanbestedingen in het openbaar vervoer en helpen wij overheden bij het opzetten van mobiliteitsmanagement processen.
  • Omgevingsmanagement
    Naast procesbegeleider treden wij ook op als omgevingsmanager. We zijn daarbij gericht op het leggen van contacten met alle stakeholders, kennen hun belangen en de belangrijke issues en kunnen op basis daarvan een creatieve bijdrage leveren aan de invoering van programma’s.
  • Procesevaluaties
    Naast het begeleiden van complexe processen wordt MuConsult ook regelmatig gevraagd voor (proces)evaluaties.

Vragen? Wij komen graag met u in contact!