Vragen? Wij komen graag met u in contact!

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een email. Vermeld in uw email alstublieft wat u graag van ons wilt weten en eventuele andere nuttige informatie. Dat biedt ons de mogelijkheid om zo goed mogelijk te reageren.

Ons kantoor bevindt zich op de Utrechtseweg 24 in het centrum van Amersfoort, op loopafstand van het station. Hieronder vindt u een routebeschrijving.

Utrechtseweg 24, 3811 NB Amersfoort

Routebeschrijving vanaf station Amersfoort

Verlaat het treinstation via de hoofduitgang. Loop rechtdoor over het stationsplein en steek de Stationsstraat over via de oversteekplaats voor voetgangers. Sla linksaf op de Stationsstraat. Sla na 250 meter rechtsaf de Vlasakkerweg in. Loop deze straat helemaal uit tot het kruispunt met de Utrechtseweg. De ingang van MuConsult bevindt zich aan de andere kant van het kruispunt, op de hoek van de Utrechtseweg en de Bergstraat.

Parkeergelegenheid

Ons kantoor ligt op de hoek van de Utrechtseweg en de Bergstraat. In de Bergstraat ter hoogte van huisnummer 35 is de ingang naar ons parkeerterrein.

Reisadvies openbaar vervoer

Kijk voor een persoonlijk reisadvies van deur tot deur met het openbaar vervoer op 9292ov.nl

Vragen? Wij komen graag met u in contact!