Onafhankelijk advies

Betrouwbaar onderzoek

Wetenschappelijke kennis

Door knooppunten in het ov te verbeteren, houden we het gebruik van dergelijke punten aantrekkelijk en eenvoudig voor iedereen in het verkeer. Samen met overheden doet MuConsult uit Amersfoort onderzoek naar oplossingen om de mobiliteit te verbeteren en het reizen inclusiever te maken. Op die manier kan iedereen gebruik maken van het openbaar vervoer op een comfortabele en veilige manier.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Samen met overheden willen wij knooppunten verbeteren voor een toegankelijk ov

Wij houden ons dagelijks bezig met diverse ingewikkelde mobiliteitsvraagstukken. Samen met decentrale overheden en betrokken partijen doen we onderzoek naar bereikbaarheidsoplossingen om de mobiliteit te bevorderen en tegelijkertijd de ruimte te behouden. Door knooppunten van het ov te verbeteren, moedigen we mensen aan vaker de trein of bus te pakken. De betere verbindingen moeten ervoor zorgen dat mensen de auto vaker laten staan. Tegelijkertijd moet er ook gekeken worden naar mobiliteitsarmoede in dunbevolkte gebieden en in de stad, om ook daar een verbetering in knooppunten te kunnen voorzien.

Bekijk de projecten waar wij ons mee bezig houden

Door middel van diverse analyses en door samen met belanghebbenden te kijken naar de mogelijkheden, willen wij het mobiliteitssysteem in Nederland verbeteren. Wij voorzien decentrale overheden van onafhankelijk advies in diverse werkvelden, op basis van eigen onderzoek van ons ervaren team. Bent u benieuwd hoe wij samen met opdrachtgevers de knooppunten in het ov willen verbeteren, heeft u suggesties of vragen voor ons team? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar (033) 465 50 54 of door een e-mail te sturen naar info@muconsult.nl.

Mobiliteitstransitie in Trends 2023, MuConsult bereikbaarheid, Vervolgonderzoek Betalen naar Gebruik

Vragen? Wij komen graag met u in contact!