Onafhankelijk advies

Betrouwbaar onderzoek

Wetenschappelijke kennis

Bij MuConsult uit Amersfoort kijken we naar de mobiliteit rondom doelgroepenvervoer en de mogelijkheden om het te integreren met het openbaar vervoer. Ons adviesbureau gaat in gesprek met overheden en analyseert de vraagstukken en gaat in gesprek met opdrachtgevers om tot goede en behaalbare oplossingen te komen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Het doelgroepenvervoer integreren met ov biedt diverse mogelijkheden

Doelgroepenvervoer integreren met openbaar vervoer is lastig, maar biedt wel mogelijkheden voor een grote groep reizigers die op die manier een beter vervoerproduct wordt aangeboden. Met ons adviesbureau houden wij ons bezig met deze mobiliteitsvraagstukken. Ons doel is om te kijken naar mogelijkheden voor een inclusievere mobiliteit en betere bereikbaarheidsoplossingen voor reizigers van het doelgroepenvervoer. Daarbij kijken we bijvoorbeeld naar beter bereikbare haltes voor mensen met een beperking. De kwestie rondom doelgroepenvervoer hangt ook samen met mobiliteitsarmoede, waarbij we kijken naar de beperkte vervoersmogelijkheden in zowel steden als dunbevolkte gebieden.

Laat het ons weten als u meer informatie wilt

Heeft u ideeën of wilt u meer weten over de projecten waar wij ons als adviesbureau zoal mee bezighouden? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag of uw ideeën aansluiten bij onze missie en visie. U bereikt ons door te bellen naar (033) 465 50 54 of door een e-mail te sturen naar info@muconsult.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Mobiliteitstransitie in Trends 2023, MuConsult bereikbaarheid, Vervolgonderzoek Betalen naar Gebruik

Vragen? Wij komen graag met u in contact!