\

munieuws

Gerelateerd

Vacature: (aankomend) projectleider mobiliteit en gedrag (minimaal 32 uur)

Ter uitbreiding van ons team Gedrag zoeken wij een enthousiaste en doortastende onderzoeker/adviseur. Is het jouw ambitie om onderzoek te doen naar het effect van beleidsmaatregelen op het mobiliteitsgedrag van uiteenlopende doelgroepen? Wil jij die kennis inzetten in de vertaling naar nieuw beleid? Werk jij graag op het dynamische snijvlak van onderzoek en advies? Dan is dit je kans!

 

De functie

Eén van de clusters van MuConsult is het cluster gedrag. Het cluster voert projecten uit voor ministeries en regionale overheden binnen diverse thema’s zoals beïnvloeding van reisgedrag, duurzame en actieve mobiliteit, stedelijke bereikbaarheid, evaluatie van mobiliteitsprojecten en parkeren. Werkzaamheden omvatten het vooraf inschatten van de effectiviteit van beleidsmaatregelen, achteraf of tussentijds monitoren en evalueren van de daadwerkelijke effecten en het toepassen van deze kennis bij het adviseren over bijsturing en ontwikkeling van nieuw beleid. 

Samen met collega’s ontwikkel je kennis op het gebied van mobiliteit en gedrag en past deze toe. Wij zoeken een collega die direct inzetbaar is voor het opzetten en leiden van projecten in één of meerdere van bovengenoemde thema’s en op termijn een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de thema’s, goede relaties ontwikkelen en onderhouden in de markt en acquisitie. Het gaat om zeer afwisselend werk: geen enkel project is gelijk, projecten variëren in duur van enkele weken tot enkele jaren, de werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor en bij onze klanten.

Jouw profiel

Wij vragen van deze collega:

  • WO opleiding met aandacht voor gedrag en gedragsbeïnvloeding;
  • Ervaring met monitoring en evaluatie en het vertalen van onderzoek naar de beleidspraktijk;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met advisering en/of onderzoek op het gebied van gedrag en gedragsbeïnvloeding in een commerciële en/of wetenschappelijke omgeving;
  • Affiniteit met en werkervaring in het werkveld mobiliteit is een pré;
  • Het hebben van een netwerk aan potentiele opdrachtgevers is een pré.
  • Het hebben van ervaring met projectleiding is een pré.


MuConsult vraagt van al haar collega’s proactieve inzet op het verwerven van kennis, ambitie voor verdere ontwikkeling, goed kunnen omgaan met een soms stevige werkdruk, goede communicatieve vaardigheden en uitstekende samenwerkingskwaliteiten. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor kwaliteit van het werk staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een leuke, informele werksfeer. Wij bieden daarnaast een goed salaris, opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op de ervaring en persoonlijke wensen van de nieuwe medewerker. Indiensttreding op korte termijn is wenselijk.

Solliciteren naar deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast, stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór maandag 4 maart 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Casper Stelling, Clustercoördinator Gedrag, via telefoonnummer 06-48956516 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.