Onafhankelijk advies

Betrouwbaar onderzoek

Wetenschappelijke kennis

Mobiliteit en parkeren zijn nauw met elkaar verbonden. Een duurzaam parkeerbeleid zorgt voor een inclusievere samenleving. MuConsult houdt zich bezig met vraagstukken rondom parkeren.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe mobiliteit en parkeren samen gaan

Parkeren is emotie en elke burger heeft er een mening over. De meningen zijn vaak gericht op het eigenbelang en de problemen van vandaag. Als adviesbureau voor ruimte en mobiliteit houden wij ons dagelijks bezig met mobiliteitsvragen. Wij bekijken de mobiliteit en parkeren daarom vanuit het collectieve belang en voor de lange termijn. Door de feitelijke parkeerproblemen van nu en van de lange termijn te onderzoeken en door in gesprek te gaan met burgers en ondernemers kunnen we oplossingen aandragen door strategisch omgevingsmanagement. We willen er bijvoorbeeld voor zorgen dat parkeerplaatsen zo slim en eerlijk mogelijk worden verdeeld tussen bewoners, bezoekers en werknemers. Daarbij kijken we ook naar slimme manieren om het autobezit en autogebruik te beperken. Zo helpen wij gemeenten met het optimaal inzetten van de schaarse ruimte, nu en in de toekomst.

Laat ons weten bij welk vraagstuk u hulp nodig heeft

Wij houden ons bezig met mobiliteitsvraagstukken in Nederland. Het parkeerbeleid in steden is zo’n vraagstuk. Heeft u ideeën of vragen over de projecten waar wij ons mee bezighouden? Wij komen graag met u in contact. Laat aan ons weten wat uw idee is, door contact op te nemen met ons team via telefoonnummer (033) 465 50 54 of via e-mailadres info@muconsult.nl.

Parkeerbeleid zorgt voor ruimte, doelgroepen en parkeerbeleid, mobiliteit en parkeren

Vragen? Wij komen graag met u in contact!