\

Gerelateerd

Werken bij MuConsult

MuConsult is een hoogwaardig onderzoek- en adviesbureau voor verkeer & vervoer, ruimtelijke planning, economie en arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn overheden, openbaar vervoerbedrijven en maatschappelijke organisaties.

MuConsult bestaat uit 22 personen die in een informele sfeer samenwerken in een initiatiefrijke en prikkelende onderzoeksomgeving. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, hebben gevoel voor beleid, treden op als consultant en leren van elkaar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Open Sollicitatie:
MuConsult is altijd geïnteresseerd in open sollicitaties voor een werkplek of bijvoorbeeld een stage. Indien u interesse heeft in werken bij MuConsult kunt u een e-mail met motivatie en CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw voorstel wordt dan besproken in het MT van MuConsult en uiteraard vertrouwelijk en volgens de privacy richtlijnen van de AVG behandeld.

Vacatures:
Er zijn op dit moment geen concrete vacatures.