\

Gerelateerd

Werken bij MuConsult

MuConsult is een hoogwaardig onderzoek- en adviesbureau voor verkeer & vervoer, ruimtelijke planning, economie en arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn overheden, openbaar vervoerbedrijven en maatschappelijke organisaties.

MuConsult bestaat uit 22 personen die in een informele sfeer samenwerken in een initiatiefrijke en prikkelende onderzoeksomgeving. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, hebben gevoel voor beleid, treden op als consultant en leren van elkaar.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VACATURE (update 18-10-2018)

Ter versterking van ons team Openbaar Vervoer zoeken wij een enthousiaste en doortastende

Aankomend projectleider Aanbesteding en contractering Openbaar Vervoer (minimaal 32 uur).

Is het jouw ambitie om samen met ons de toekomst van het openbaar vervoer in Nederland vorm te geven? Help jij bij het vertalen van beleidsdoelstellingen in wensen en eisen voor een aanbestedingsproces? Heb jij ideeën over strategieën om nieuwe, kansrijke mobiliteitsdiensten te ontwikkelen?

MuConsult heeft een sterke marktpositie op het gebied van openbaar vervoer. Onderzoek en advisering is gericht op verbetering van OV-diensten. Daartoe geven we onder meer vorm aan OV-netwerken, geven afspraken vorm tussen overheden en OV-bedrijven, begeleiden aanbestedingen  en zorgen voor een sociaal veilig OV. Middels monitoring en evaluatie worden ontwikkelingen nauw gevolgd. Wij werken aan vernieuwing van het OV in de richting van Smart Mobility en de ontwikkeling van mobiliteitsdiensten voor de first en last mile.

De functie

Samen met collega’s speel je een belangrijke rol in aanbestedingsprocessen. Je ontwikkelt je tot de penvoerder voor de aanbestedingsdocumenten en helpt bij het kiezen van de juiste aanbestedingsstrategie. Wij zoeken een collega die aantoonbare affiniteit heeft met de organisatie van het Openbaar Vervoer. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen in deze sector en een belangrijke speler te worden. 

We bieden je eveneens de kans om mee te werken aan projecten op andere terreinen dan OV. Het gaat om zeer afwisselend werk.

Wij vragen van deze collega:

  • Academische opleiding op het gebied van bestuurskunde, bestuursrecht of rechten, met gevoel voor beleid
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met organisatievraagstukken op het gebied van Openbaar Vervoer en aanbestedingstrajecten
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Hoofd- van bijzaken kan scheiden en in staat is om de haalbaarheid van voorstellen goed in te schatten
  • Initiatiefrijk en teamspeler.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ambitie om in de toekomst door te groeien naar de functie van projectleider

 

MuConsult vraagt van al haar medewerkers gerichtheid op het verwerven van kennis, ambitie voor verdere ontwikkeling in een zakelijke omgeving en de wens tot samenwerken.

MuConsult biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op de ervaring en de persoonlijke wensen van de nieuwe medewerker. Indiensttreding op korte termijn is wenselijk.

Herken je jezelf in bovenstaande criteria, stuur dan je (beknopte) motivatiebrief en c.v. vóór 2 november 2018 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jan-Derk van 't Rot Cluster Coördinator Openbaar Vervoer (06 – 12 64 33 94 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Open Sollicitatie:
MuConsult is altijd geïnteresseerd in open sollicitaties voor een werkplek of bijvoorbeeld een stage. Indien u interesse heeft in werken bij MuConsult kunt u een e-mail met motivatie en CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw voorstel wordt dan besproken in het MT van MuConsult en uiteraard vertrouwelijk en volgens de privacy richtlijnen van de AVG behandeld.

Vacatures:
Er zijn op dit moment geen concrete vacatures.