\

munieuws

Gerelateerd

MuConsult aanwezig op Zuid-Limburgse MobiliteitsArena

Maastricht Bereikbaar organiseerde onlangs de Zuid-Limburgse MobiliteitsArena bij het Shimano Experience Center in Valkenburg. Directeuren en wethouders van bedrijven en overheden in Limburg maakten tijdens dit event kennis met innovatieve oplossingen voor slimme en duurzame mobiliteit. Namens MuConsult waren Casper Stelling en Geert aanwezig bij de MobiliteitsArena.

Tijdens het evenement verbonden nieuwe partners zich aan de publiek-private samenwerking en vertelden bestaande partners wat hun plannen voor het komend jaar zijn. Ook was er een mobiliteitsmarkt met een breed scala aan innovatieve mobiliteitsoplossingen zoals een zelfrijdende shuttle, elektrische voertuigen en de nieuwste generatie tweewielers.

Monitoring en Evaluatie

De publieke en private partners werken samen om mobiliteitswinst te boeken voor een betere bereikbaarheid, vitalere werknemers en het verminderen van CO2 in Zuid-Limburg. Hierbij komen ook slimme, efficiĆ«nte logistieke oplossingen aan bod. MuConsult verzorgt de Monitoring en Evaluatie (M&E) van dit programma. Onder het motto Meten is weten zorgt team M&E ervoor dat de voortgang wordt bijgehouden, dat successen gevierd kunnen worden en dat het programma bijgestuurd kan worden op basis van actuele inzichten. Ook verwerkt het team de evaluatieresultaten in de ex-ante berekeningen van toekomstig beleid voor de toekomstige programmering. Namens MuConsult waren Casper Stelling (links op de foto) en Geert Koops (midden) aanwezig bij de MobiliteitsArena.

Vragen over de MobiliteitsArena, het programma Slimme en Duurzame mobiliteit in Zuid Limburg of Monitoring en Evaluatie? Neem contact op met Geert of Casper.

foto Geert Casper MB2

Namens MuConsult waren Casper (links op de foto) en Geert (midden) aanwezig bij de MobiliteitsArena.