\

munieuws

Gerelateerd

Vacature Medior Adviseur Mobiliteit en Gedrag (32 uur)

Medior adviseur mobiliteit en gedrag (minimaal 32 uur)

Doe jij graag onderzoek naar het effect van mobiliteitsmaatregelen op het gedrag van forenzen, studenten of bijvoorbeeld dagjesmensen? Wil jij die kennis inzetten in de vertaling naar nieuw beleid? Werk jij graag op het dynamische snijvlak van onderzoek en advies? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans!

 

De functie

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste en doortastende medior onderzoeker/adviseur met een achtergrond in de mobiliteit. Je voert samen met andere teamleden advies- en onderzoeksprojecten uit voor uiteenlopende ministeries en regionale overheden binnen diverse thema’s zoals fietsstimulering, hinderbeperking bij grote werkzaamheden en innovaties in de mobiliteitssector. Daarmee lever je een bijdrage aan verschillende maatschappelijke doelen zoals bereikbaarheid, economische vitaliteit, CO2 reductie en de gezondheid van burgers en werknemers. Het gaat om zeer afwisselend werk: geen enkel project is gelijk, projecten variëren in duur van enkele weken tot enkele jaren, de werkzaamheden vinden plaats op ons kantoor en bij onze klanten.

Jouw profiel

Wij zoeken een positief-kritisch ingestelde kandidaat die gedreven wordt door de wens om via gedegen onderzoek en advies een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke belang.

Wij vragen van deze collega:

  • WO opleiding, met aandacht voor mobiliteit;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met advisering en/of onderzoek;
  • Aantoonbare werkervaring binnen het werkveld mobiliteit;
  • Affiniteit met monitoring en evaluatie en het vertalen van onderzoek naar de beleidspraktijk is een pré;
  • Het hebben van ervaring met projectleiding is een pré;
  • Het hebben van een netwerk aan potentiele opdrachtgevers is een pré.

MuConsult vraagt van al haar collega’s proactieve inzet op het verwerven van kennis, ambitie voor verdere ontwikkeling, goed kunnen omgaan met een soms stevige werkdruk, goede communicatieve vaardigheden en uitstekende samenwerkingskwaliteiten. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor kwaliteit van het werk staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een leuke, informele werksfeer. Wij bieden daarnaast een goed salaris, ruime opleidingsmogelijkheden, veel doorgroeimogelijkheden en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Bij MuConsult geloven wij in persoonlijke ontwikkeling. Dit betekent dat jouw ontwikkelpad wordt bepaald door jouw eigen ambitie, leercurve, affiniteiten en vaardigheden.

Solliciteren naar deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaande en ben je enthousiast, stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV zo snel mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij reageren dan zo snel mogelijk op je sollicitatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Meurs, Directeur, via telefoonnummer 06 – 534 26 200 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.