\

munieuws

Gerelateerd

Vacatures bij MuConsult

1) Vacature Adviseur Openbaar Vervoer (minimaal 32 uur)

Ter uitbreiding van ons team Openbaar Vervoer zoeken wij een enthousiaste en doortastende Adviseur Openbaar Vervoer.

Is het jouw ambitie om samen met ons de toekomst van het openbaar vervoer in Nederland vorm te geven? Help jij bij het beantwoorden van vraagstukken rond netwerkontwikkeling, de integratie met andere modaliteiten of bij aanbesteding van concessies? Dan is dit je kans!

 

2) Vacature Adviseur Aanbesteding en contractering Openbaar Vervoer (minimaal 32 uur).

Ter uitbreiding van ons team Openbaar Vervoer zoeken wij een enthousiaste en doortastende Adviseur Aanbesteding en contractering Openbaar Vervoer.

Is het jouw ambitie om samen met ons de toekomst van het openbaar vervoer in Nederland vorm te geven? Help jij bij het vertalen van beleidsdoelstellingen in wensen en eisen voor een aanbestedingsproces? Heb jij idee├źn over strategie├źn om nieuwe, kansrijke mobiliteitsdiensten te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

3) Vacature aankomend) projectleider mobiliteit en gedrag (minimaal 32 uur).

Ter uitbreiding van ons team Gedrag zoeken wij een enthousiaste en doortastende onderzoeker/adviseur. Is het jouw ambitie om onderzoek te doen naar het effect van beleidsmaatregelen op het mobiliteitsgedrag van uiteenlopende doelgroepen? Wil jij die kennis inzetten in de vertaling naar nieuw beleid? Werk jij graag op het dynamische snijvlak van onderzoek en advies? Dan is dit je kans!

 

Lees de volledige vacature teksten op de pagina Werken bij MuConsult